Termeni si conditii

Acest document stabileste termenii si conditiile in care  poate fi utilizat site-ul www.hyundaior.ro, denumit in continuare generic "site". Va rugam sa parcurgeti acest  material cu atentie.

Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, va rugam sa nu accesati si sa nu utilizati  site-ul si informatiile dispuse aici .

Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

1. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Carbenta Srl.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Carbenta Srl. 

2.  Carbenta Srl ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. 

Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al  Carbenta Srl.

Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor din Romania si tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul:

- incalcand legile in vigoare; 

- incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul la proprietate intelectuala.

4. Nu sunt permise:

- stergerea sau modificarea, prin orice mijloc, a materialelor si informatiilor publicate sau orice alta incercare de acest fel; 

- incercarea de a interveni, prin orice mijloc, in continutul site-ului.

 Incalcarea oricarei dintre aceste reguli atrage raspunderea civila sau penala. 

5. Modificari ale serviciului

 Carbenta Srl poate modifica in orice moment continutul si conditiile de utilizare ale site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere pe site si nu au caracter retroactiv. Utilizarea site-ului se va realiza sub criteriul acestor reguli, respectand termenii si conditiile pe care utilizatorul ii accepta in mod implicit prin contactarea si utilizarea site-ului.

 Confidentialitate

 Carbenta Srl poate detine date despre utilizator, care au fost furnizate in mod personal (de exemplu: cerere, formular de inregistrare, contract etc.). Acestea pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care sunt utilizate serviciile si produsele Hyundai Auto Romania. 

1. Informatii despre utilizarea datelor personale

 Carbenta Srl, in calitate de proprietar/administrator al www.hyundai-motor.ro , se angajeaza sa pastreze caracterul confidential al informatiilor furnizate de catre utilizator la accesarea si completarea formularelor electronice de inscriere.

 Carbenta Srl utilizeaza metode si tehnici de securitate, dar si politici si proceduri de lucru interne  aplicabile angajatilor, pentru a proteja datele cu un caracter personal detinute si in acelasi timp asigura utilizatorii care transmit informatiile  ca acestea nu vor fi dezvaluite unor terte parti decat in conditiile legii.

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, va informam ca beneficiati  de acces, opozitie si interventie in orice moment asupra datelor  personale  inscrise in formularul electronic.

 Carbenta Srl isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza, in orice moment, continutul site-ului, precum si politica de confidentialitate fara o notificare prealabila. Prin urmare, va rugam sa accesati periodic aceasta sectiune pentru a verifica valabilitatea termeniilor si conditiilor pe care ati agreat sa ii respectati.

2. Administrarea parolelor si codurilor de acces

Pe parcursul etapei de inregistrare, optati pentru un nume de cont si o parola. Sunteti unicul responsabil pentru pastrarea caracterului confidential al contului dumneavoastra, a parolei precum si  al tuturor actiunilor pasibile de a fi efectuate in contul si/sau cu parola dumneavoastra. Aveti obligatia de a informa imediat Hyundai Auto Romania daca ati sesizat orice utilizare neautorizata a contului si/sau parolei dumneavoastra. Mai mult, va asumati obligativitatea de a va asigura ca sunteti deconectat la  finalul fiecarei sesiuni web.

Compania  Carbenta Srl nu va fi responsabila in caz de pierdere a datelor sau dauna rezultand din neindeplinirea acestor obligatii.

3. Date personale si alte informatii

Puteti consulta acest site fara  a furniza informatii personale sau orice alte date despre propria persoana. 

4. Date personale

Hyundai Auto Romania se preocupa, in mod special, de transparenta si protectia drepturilor dumneavoastra, nu va dezvalui informatii care permit unor terti sa va identifice personal, exceptand situatia in care dumneavoastra  comunicati aceste date prin completarea si trimiterea formularelor existente pe site.

Datele obtinute prin intermediul formularelor de inscriere nu vor face obiectul unei tranzactii intre  Carbenta Srl si alte companii. Hyundai Auto Romania are dreptul de a utiliza informatiile  personale ce figurareaza  in formularele de inscriere sau au fost furnizate prin alta modaliate, de catre clienti, in scopul organizarii de activitati de marketing, in conformitate cu prevederile legale referitoare la protectia clientilor cu privire la prelucrarea datelor personale si libera circulatie a acestora.  Carbenta Srl va pastra confidentialitatea asupra acestor informatii si se obliga sa nu le divulge tertilor decat cu acordul implicit al clientilor sau in situatiile in care aceasta sunt strict necesare pentru campanii promotionale organizate de catre Carbenta Srl, dar si in situatiile in care, compania este obligata, potrivit legii, sa faca publice informatiile. Nu sunt considerate terte parti societatile mandatate de catre  Carbenta Srl. in scopul prelucrarii de date, ce se efectueaza de catre acestea in numele si pentru  Carbenta Srl

S.C. Hyundai Auto Romania S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Nationala pentru Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu un caracter personal (pentru cercetare de marketing, publicitate, statistica si furnizare de bunuri si servicii, pentru scopuri de resurse umane si statistica) cu numarul 3091. 

Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de a accesa gratuit (dar nu mai mult de o data pe an) datele dumneavoastra, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata S.C.  Carbenta Srl., la adresa: Str. Fabricilor , nr.2B, Oradea.  De asemenea, beneficiati de dreptul de a modifica datele : puteti solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr. 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus puteti, totodata, solicita transformarea in date anonime a informatiilor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a refuza  in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele dumneavoastra sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, aveti dreptul de a refuza in orice moment, in mod liber si fara  justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate  pentru activitati de  marketing  sau sa fie facute publice  unor terti intr-un asemenea scop. 

Nici o exploatare comerciala, fie partiala, a datelor primite nu va putea fi efectuata fara acordul prealabil in scris al Carbenta Srl, in functie de circumstante.

Aceste informatii sunt confidentiale si arhivate de catre Carbenta Srl

5. Date cu un caracter non-personal

Informatiile comunicate cu un caracter non-personal, ce se refera la preferintele, interesele  si pasiunile dumneavoastra sunt utilizate pentru a crea si a propune produse si servicii adaptate cerintelor dumneavoastra.

Exista posibilitatea de a obtine informatii generate in mod automat, dar care nu pot fi asociate unei persoane. Aceste informatii se refera la tipul de browser utilizat, la platforma computerului si la numele domeniului prin care accesati site-ul.

6. In ce fel poate utiliza Carbenta Srl informatiile personale?

Informatiile personale  pot fi utilizate doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor Hyundai Auto Romania cum ar fi:

- procesarea cererilor personale adresate catre companie;

- solutionarea cererilor, intrebarilor sau reclamatiilor primite;

- realizarea studiilor de piata, de produs si de marketing pentru produsele si serviciile  Carbenta Srl

- contactarea utilizatorilor (inclusiv prin posta,email sau telefon) privind  oferte de produse si servicii  Carbenta Srl

7. Distribuirea informatiilor personale

Datele vor fi prelucrate  in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor si vor fi transmise catre filialele sau companiile asociate  Carbenta Srl, agentiilor sau distribuitorilor acesteia, indeplinind actiuni de marketing si administrare bazei de clienti, inclusiv pentru asistenta clienti.

8. Transfer de informatii in afara Romaniei

Daca doriti utilizarea produselor si serviciilor  Carbenta Srl in afara tarii, informatiile personale pot fi transferabile. 


Top