Service

O masina bine intretinuta este o masina sanatoasa.

Intretinerea buna a autoturismului va asigura ca aceasta va va servi un timp indelungat.

In service-ul nostru specializat Hyundai, va ajutam sa va intretineti autoturismul in modul adecvat pentru ca aceasta sa functioneze in stare perfecta.

Pentru efectuarea reviziilor tehnice periodice, pentru orice autoturism Hyundai, puteti sa apelati cu incredere la service-ul nostru. 

De asemenea echipa de service efectueaza si lucrarile de garantie si post garantie pentru autoturismele Hyundai.

Echipa de service este o echipa bine “inchegata”, cu o vasta experienta in tot ce inseamna autoturisme Hyundai, pregatirea colegilor efectuandu-se 

la cursurile organizate direct de catre Hyundai Auto Romania.

Pentru mai multe informatii si programari va stam la dispozitie:

Bere Zsolt

Receptioner Service

0259/41.98.64

service@hyundaior.ro


Tinichigerie

Din pacate problemele apar, asa e viata. Dar problemele sunt facute ca sa fie rezolvate.

Iar noi suntem aici ca sa va rezolvam problemele care pot aparea dintr-o simpla greseala sau un moment de neatentie.

Atelierul de tinichigerie este dotat cu scule si utilaje de ultima generatie care include si un cuptor performant pentru vopsire. Astfel orice problema care apare poate fi remediat in timp util.

Masina, in zilele noastre, nu mai este un lux. Ea este un mijloc necesar in viata de zi cu zi. Deoarece stim ca fara masina viata este mai grea, echipa de la atelierul de tinichigerie si vopsitorie face totul posibil ca autoturismul voastra sa stea cat mai putin in service.

Echipa de service este o echipa performanta cu o experienta vasta in domeniul tinichigeriei si vopsitoriei.

In consecinta problemele apar, dar noi suntem aici sa va ajutam.

Pentru mai multe informatii si programari va stam la dispozitie:

Benedek Francisc

Sef Atelier tinichigerie si vopsitorie

0722/20.98.31

tinichigerie@hyundaior.ro


5 Ani Garantie

Cinci ani garantie oferita de producator fara limita de kilometri

Increderea deplina in produsele noastre este sustinuta de pachetul unic 5 ani Garantie oferita de producator, disponibil pentru toate modelele noi Hyundai (cu exceptia celor destinate activitatilor de taxi si rent a car). Acest pachet  ofera:

5 ani "Garantie internationala"

 • acordata de producator (Hyundai Motor Company) fara limita de kilometri
 • transferabila in toata aceasta perioada de la un utilizator la altul

5 ani "Asistenta rutiera" 

 • apel catre call centerul "Europe Asistance"
 • tractarea pana la cel mai apropiat dealer agreat Hyundai pe teritoriul Romaniei si tarile din Europa 

5 ani "Verificari tehnice gratuite"

 • o verificare vizuala de doua ori pe an
 • verificari de functionare, stare curenta sau eventuale neetanseitati

* Aceste verificari sunt independente de intretinerea periodica.


Piese originale

1. Ce sunt piesele originale Hyundai?

Piesele autentince (originale) Hyundai au aceleasi calitati precum piesele folosite in productia autovehiculelor noi. Piesele originale sunt proiectate si testate pentru a asigura performantele, rezistenta si siguranta optima a autovehiculului dvs. marca Hyundai.

2. De ce este recomandat sa folositi piese originale?

Piesele originale Hyundai sunt proiectate si construite corespunzator normelor de productie. Folosirea imitatiilor, a pieselor contrafacute sau a pieselor de mana a doua (reutilizate) contravine conditiilor de garantie a vehiculului dvs. marca Hyundai. Orice deteriorare sau defectiune suferita de alte piese originale Hyundai, cauzata sau corelata cu instalarea unor piese contrafacute, reutilizate sau a unor imitatii, nu va fi acoperita de nicio garantie Hyundai.

3. Cum puteti verifica autenticitatea pieselor Hyundai?

Hyundai Auto Romania va recomanda verificarea ambalajelor pieselor Hyundai achizitionate. Piesele originale Hyundai prezinta etichete scrise numai in limba engleza. Piesele originale Hyundai pot fi achizitionate strict din reteaua de distribuitori si reparatori autorizati Hyundai. Informatii de verificare a autenticitatii pieselor Hyundai:

eticheta punga

Eticheta piesa, cu cod de bare.           Imprimeu pe ambalajele din material plastic (punga)

logo punga

     Logo piese originale.                       Exemplu de ambalaj original


AccesoriiAlege modelul:

Garantie

Garantia 5 Year Unlimited Mileage Warranty 

Increderea deplina in produsele noastre este sustinuta de pachetul unic de garantie 5 Year Unlimited Mileage Warranty care este oferit pentru toate modelele noi Hyundai (cu exceptia celor destinate activitatilor de taxi si serviciul de inchiriere masini). Aceasta va ofera:

5 Ani Garantie fara limita de kilometri

Garantie de 5 ani fara limita de kilometri oferita  de producator, pentru a va deplasa in deplina siguranta in orice moment. In plus, caroseria este acoperita de garantia Anti-perforare de pana la 12 ani. 

Sunt excluse Vehiculele Comerciale Usoare si autoturismele utilizate in regim de taxi inchiriere masini.

Serviciul de garantie este determinat de data achizitiei autovehiculului, detalii suplimentare: 

5 Ani Asistenta Rutiera

In cazul in care autovehiculul dumneavoastra se afla imobilizat, Hyundai Asistenta Rutiera este alaturi de dumneavoastra si iti ofera prompt intregul sprijin pentru a depasi situatia neplacuta. 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Contact: 

Telefon Romania (apel intern): 0753.127.127 sau  0313.202.202

Telefon Europa (apel extern): 0036 1 458 44 62

Detalii suplimentare:

 • daca vehiculul tau a fost achizitionat inainte de 15 iunie 2010 - click aici pentru detalii
 • daca vehiculul tau a fost achizitionat incepand cu 15 iunie 2010 - click aici pentru detalii

5 ani "Verificari tehnice periodice gratuite"

O inspectie vizuala specializata, gratuita, realizata de reparatorul dumneavoastra Hyundai asupra unor puncte cheie ale vehiculului, pentru a identifica si solutiona orice problema si a va asigura deplasari fara griji.


Manuale

Informatiile necesare pentru exploatarea corespunzatoare a modelului tau Hyundai pot fi consultate in manualele noastre auto.

Mentenanta

Conditii si costuri de revizie Hyundai in Romania

Pentru ca stim ca doriti sa fiti informat referitor la conditiile si costurile de mentenanta ale autovehiculului dvs. marca Hyundai, va invitam sa consultati mai multe detalii referitoare la revizii. Pentru ca masina dvs. Hyundai sa functioneze in conditii optime.


Sfaturi

Pentru intretinerea si reparatiile aduse autoturismului dumneavoastra pe intreaga durata de exploatare cea mai buna solutie sunt service-urile autorizate Hyundai intrucat acestea ofera:

 • Garantie si calitate pentru lucrarile efectuate;
 • Remediere imediata si gratuita pentru orice omisiune sau eroare de executie rezultata din vina acestora.
 • Servicii de consultanta si prestatie calitativa realizate in mod profesionist, care sunt dezvoltate permanent de producator/ distribuitor pentru a fi la curent si a acumula cunostinte privind tehnologia inglobata in fiecare produs Hyundai, dar si de a intampina clientul la cele mai inalte standarde de politete si atentie.
 • Ateliere service dotate cu echipamente si dispozitive de testare specifice Hyundai, inclusiv testere HI-SCAN/GDS dispozitiv de diagnosticare computerizat proiectat special in acest scop de catre Hyundai Motor Company.
 • Disponibilitate stocuri cuprinzatoare de piese, accesorii Hyundai sau produse de alti furnizori ai producatorului. in cazul in care o piesa nu este disponibila imediat in stoc, Hyundai Auto Romania dispune de legaturi cu producatorul pentru aprovizionari de urgenta, in conformitate cu necesitatile dumneavoastra. 
 • Piese originale Hyundai Motor Company la executarea oricarui tip de reparatie in garantie sau post-garantie.
 • Remedierea autoturismului in conformitate cu normele/ specificatiile tehnice si procedurile de diagnosticare date de producator.
 • Informatii cu privire la costurile estimative de manopera, piese schimb si pentru majoritatea reparatiilor.
 • Explicatii/ Informatii complete despre toate operatiunilor efectuate si termenul de realizare al acestora
 • Piesele inlocuite contra cost pentru a va permite examinarea acestora, mai putin filtrele umede care sunt colectate de catre service in vederea distrugerii acestora intr-un regim special.

RECOMANDARI:


Pentru a obtine maximum de satisfactie de la autoturismul dumneavoastra recomandam utilizarea de piese originale Hyundai Motor Company atat pentru service, cat si pentru orice alta categorie de reparatie.

 • in cazul in care aveti dubii referitoare la calitatea sau originea pieselor achizitionate de la alte companii decat cele autorizate Hyundai Auto Romania va recomandam sa luati legatura cu oricare din reprezentantele autorizate Hyundai.
 • in eventualitatea in care la o reparatie provizorie a fost instalata o componenta care nu a fost produsa de Hyundai Motor Company, luati legatura cu Hyundai Auto Romania sau reprezentantul autorizat Hyundai cat mai curand posibil in vederea remedierii definitive a defectiunii.

Ca orice autoturism, noul dumneavoastra Hyundai are nevoie de o scurta trecere in revista a principalelor sisteme componente inainte de plecarea la drum.

Astfel oricine poate si trebuie sa faca urmatoarele verificari:

 • Presiunea in anvelope (control vizual);
 • Urme noi, de accident produs in locurile de parcare;
 • Functionarea sistemului de iluminare, semnalizare;
 • Functionarea sistemului de franare (prin apasarea pedalei de frana) si de directie (prin rotirea volanului pe loc stanga si apoi dreapta); 
 • Se vor urmari zgomotele suspecte;
 • Functionarea fara probleme a motorului si a transmisiei; se vor urmari zgomotele suspecte;
 • Nivelul lichidului de racire, lichidului de frana, lichidului de ambreiaj (daca este cazul), spalatorului de parbriz si al lunetei. (daca este cazul);
 • Functionarea sistemelor auxiliare (ABS, AIRBAG), defectarea acestora este semnalizata de  indicatori luminosi in bord (martori de bord);
 • Ajustarea pozitiei scaunelor, centurile de siguranta si oglinzile laterale precum si cea din interior;
 • Inchiderea completa a usilor inainte de plecare;
 • Este obligativitatea proprietarului/ utilizatorului de a verifica si mentine constant la limita superioara nivelul de ulei de motor pe cheltuiala sa. Pentru eventualele completari de ulei se va folosi doar ulei ce corespunde normei europene functie de tipul de motorizare (benzina sau diesel) sau conform cu MANUALUL PROPRIETARULUI.

Evident aceste mici controale trebuie sa devina o rutina inainte de plecarea in cursa. Aceste verificari au rolul de a va asigura o calatorie placuta, fara incidente si mai ales intr-o cat mai mare siguranta a dumneavoastra cat si a celorlalti participanti la trafic.

In caz de accident

Desi autoturismul dumneavoastra este conceput avand in vedere cele mai noi reglementari de siguranta activa si pasiva, este cu putinta sa fiti implicat intr-un accident. In acest caz nedorit luati urmatoarele masuri:

 • Intocmiti imediat actele cerute/ eliberate de Politie.
 • Daca in urma evenimentului nedorit autoturismul dumneavoastra nu mai functioneaza la parametrii initiali sau poate pune in pericol viata dumneavoastra sau a celorlalti participanti la trafic, daca autoturismul este imobilizat, contactati serviciul Hyundai Asistenta si/sau cel mai apropiat dealer Hyundai.
 • Vehiculul Hyundai nu trebuie modificat in niciun fel. Astfel de modificãri pot afecta negativ performantele, siguranta sau durabilitatea vehiculului si, in plus, pot duce la anularea garantiei. Unele modificãri pot incãlca si legile in vigoare privind transporturile, emise de ministerul transporturilor sau de alte institutii din tara de resedintã.

PLAN SERVICII INTRETINERE HYUNDAI

Intretinerea sistematica reprezinta o componenta esentiala a pastrarii autoturismului dumneavoastra intr-o conditie de maxima siguranta, economicitate si de conservare a mediului inconjurator. De asemenea un PASAPORT SERVICE complet este si o garantie a obtinerii unei valori de revânzare mai buna.

Pentru ca autoturismul dumneavoastra sa se bucure de o functionare fara nici o problema la un maxim de eficienta si durabilitate este necesar sa il inscrieti intr-un program anual de intretinere, sau daca inregistrati distante anuale mari, in functie de kilometri parcursi.

Pentru informatii despre planul de service anual aferent autoturismului dumneavoastra va recomandam sa consultati MANUALUL PROPRIETARULUI.

Responsabilitatea efectuarii acestor revizii periodice este in totalitate obligatia dumneavoastra (Proprietarul/ Utilizatorul).

Daca autoturismul dumneavoastra este folosit in conditii de trafic dure, o intretinere mai deasa va va asigura o functionare fara probleme chiar si dupa o distanta parcursa foarte mare, dupa terminarea intervalului de garantie.

Efectuarea acestor revizii vor fi consemnate in acest PASAPORT SERVICE de catre reprezentantul Hyundai. Se vor consemna data, numarul de kilometri, numarul comenzii de service in rubricile special desemnate pentru aceasta.

ASISTENTA RUTIERA HYUNDAI

In cazul in care autoturismul dumneavoastra se afla imobilizat, serviciul HYUNDAI ASISTENTA este alaturi de dumneavostra 24 de ore din 24, 7 zile din 7 si va ofera prompt intregul sprijin pentru a depasi situatia neplacuta.

 • Situatii in care beneficiati de asistenta rutiera:
 • Defectiuni mecanice sau electrice, ca urmare a unei erori de functionare a autoturismului.
 • Accident rutier, furt, tentativa de furt sau vandalism *;
 • Chei pierdute sau incuiate *;
 • Anvelope taiate sau pana dubla *; 
 • Lipsa curent sau baterie slaba *;
 • Lipsa combustibil, alimentare combustibil gresit *.

ATENTIE! In situatiile marcate cu (*), HYUNDAI ASISTENTA va organiza serviciile solicitate, dar plata acestor servicii ramane in sarcina Proprietarului/ Utilizatorului.

Pentru a putea beneficia de serviciul HYUNDAI ASISTENTA aveti la dispozitie urmatoarele numere de telefon:

pe teritoriul Romaniei  0753.127.127 sau  031.320.22.02   pe teritoriul Europei: 00361.458.44.62    

NOTA

Detalii suplimentare cu privire la serviciile oferite de HYUNDAI ASISTENTA, precum si lista tarilor in care acest serviciu este valabil, consultati pagina de website www.hyundai-motor.ro a Hyundai Auto Romania sau cel mai apropiat reprezentant autorizat Hyundai.

Perioada de acoperire a serviciilor oferite gratuit de serviciul HYUNDAI ASISTENTA este in concordanta cu Pasaportul de Service al autovehiculului.

Protectia mediului inconjurator  / Reciclare

Hyundai Motor Company, producatorul autoturismului dumneavoastra, acorda o foarte mare importanta mediului inconjurator. Astfel, pe langa proiectele de cercetare avansate in domeniu, Hyundai Motor Company produce autoturisme cu un grad ridicat de reciclare si refolosire. Fiecare autoturism se poate recicla in proportie de 80% si refolosi in proportie de 85%.

Beneficiind de o inalta tehnologie precum si de investitii majore in cercetare si dezvoltare, Hyundai Motor Company va produce incepand cu anul 2015 autoturisme cu un grad de reciclare de 85% si un grad de refolosire de 90%.


Top