EXPRESIV DIN ORICE UNGHI.

Design atemporal, caracteristici avansate de conectivitate, completate de un pachet cuprinzator de tehnologii de siguranta si confort. Hyundai i30 reuseste sa depaseasca toate asteptarile.

Aspect distinctiv

Noua generatie i30 se remarca prin elementele de design specifice Hyundai.

Experiente dinamice

Noua gama de motorizari, suspensia spate multi-link, precum si structura rigida a caroseriei ofera experiente dinamice si eficiente la volan.

RAFINAT. SIGUR. REMARCABIL.


Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW)

Sistemul permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul sistemului sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Sistemul de avertizare in cazul unei coliziuni frontale (FCW) & Sistemul de asistenta la coliziune frontala cu detectare pietoni (FCA)

FCW utilizeaza camera frontala pentru detectarea posibilitatii unei coliziuni, alertand conducatorul auto. FCA aplica automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita sau minimiza efectele unui astfel de accident. Optional, FCW poate include functia de detectare a pietonilor, utilizand senzorii radar din fata.

EXPRESIV, IMPUNATOR.


Functie de informare asupra vitezei limita (SLIF)

Utilizeaza camera frontala si informatiile transmise de sistemul de navigatie pentru a identifica indicatoarele din trafic referitoare la viteza maxima permisa. Detaliile sunt afisate atat pe ecranul navigatiei, cat si pe instrumentarul de bord.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSD)

Monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta apare in retrovizoarele exterioare.


UN PAS INAINTE SPRE UN STIL ATEMPORAL

Bara de protectie fata

Forma barei de protectie fata confera un aspect sportiv noului Hyundai i30.

Grila frontala tip cascada

Noua grila frontala de tip cascada, inspirata de fluiditatea otelului topit, ofera modelului o alura puternica si dinamica.

Faruri cu tehnologie LED

Farurile LED ofera o imagine clara si luminoasa, pentru o calatorie sigura si confortabila.

Lumini de zi cu tehnologie LED (DRL)

In conditii de vreme nefavorabila, proiectoarele de ceata ofera un plus de siguranta, in timp ce luminile de zi cu tehnologie LED marcheaza lateralele barei de protectie.


Bandou cromat

Evidentiaza linia laterala a noului i30, oferind un aspect elegant modelului.

Jante

Autovehiculul este disponibil cu jante din aliaj de 17 si 16 inch sau din otel de 15 inch.


Blocuri optice spate

Ofera modelului un aspect puternic si rafinat. In plus, tehnologia LED contribuie la o mai buna vizibilitate in trafic.

Spoiler spate

Spoilerul spate sporeste eficienta aerodinamica. In plus, stopul integrat avertizeaza conducatorii auto despre manevrele de franare ale autovehiculului.

MERGI MAI DEPARTE CU RELAXARE

La interior, Hyundai i30 beneficiaza de un habitaclu elegant si spatios, completat de materiale de inalta
calitate.


Sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW)

Monitorizeaza constant stilul de condus, avertizand conducatorul auto printr-un semnal sonor si un mesaj vizual, afisat pe instrumentarul de bord. Sistemul analizeaza diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Ecran tactil de 8"

Bordul poate fi echipat optional cu un ecran tactil de 8’’, care integreaza functii media sau de navigatie, permitand conducatorului auto sa ramana conectat la trafic.
Navigatia este disponibila cu un abonament gratuit de sapte ani la serviciile Live.

Sistem climatizare automata

Sistemul de climatizare automata bi-zonala permite ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasagerul din fata.

Sisteme avansate de conectivitate

Hyundai i30 poate fi echipat cu noul sistem de navigatie cu ecran tactil de 8’’, disponibil atat cu Apple CarPlay, cat si cu Android Auto, care permite utilizatorilor conectarea dispozitivelor de tip smartphone. Mai mult, un incarcator wireless si un port USB se regasesc in consola centrala.

Apple CarPlay TM este marca inregistrata a Apple Inc. Android AutoTM este marca inregistrata a Google Inc.

Transmisia automata in sapte trepte cu dublu ambreiaj (7DCT)

Schimbarile de trepte sunt realizate fara pauza in transmiterea cuplului la roti, asigurand atat confort, cat si economie de carburant. Modelul i30 ofera trei posibilitati de rulare: Normal, Eco si Sport.

Cotiera fata

Pentru o pozitie confortabila la volan, cotiera poate fi glisata, oferind totodata posibilitati suplimentare de stocare.

UN PAS INAINTE SPRE O NOUA EXPERIENTA DE CONDUS

Pentru a spori eficienta, i30 dispune de o gama variata de propulsoare.

1.0 T-GDi motor pe benzina

Motorul 1.0 T-GDi furnizeaza 120 CP, cuplul maxim fiind de 172 Nm / 1.500 rpm. Este disponibil cu o transmisie manuala in sase rapoarte (6MT).

1.4 T-GDi motor pe benzina

Propulsorul turbo pe benzina 1.4 T-GDi livreaza o putere crescuta de 140 CP si un cuplu de 242 Nm la 1.500 rpm. In plus, dispune de o cutie manuala in sase trepte (6MT) sau automata in sapte rapoarte cu dublu ambreiaj (7DCT).

1.4 MPi motor pe benzina

Motorul 1.4 MPi furnizeaza 100 CP, cuplul maxim fiind de 134 Nm / 3.500 rpm. Este disponibil cu o transmisie manuala in sase rapoarte (6MT).

1.6 CRDi motor diesel

Noua generatie include si un propulsor turbo de 1,6 litri, in patru cilindri, care poate livra 95, 110 sau 136 CP.

MERGI MAI DEPARTE CU INCREDERE

Sistemul de avertizare in cazul unei coliziuni frontale (FCW)

FCW utilizeaza camera frontala pentru detectarea posibilitatii unei coliziuni, alertand conducatorul auto. FCA aplica automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita sau minimiza efectele unui astfel de accident.

Pilot automat inteligent cu functie Start/Stop (SCC w/ S&G)

Utilizand senzorii radar din fata, SCC cu Start/Stop pastreaza viteza sau distanta constante pana la autivehiculul din fata, prin franarea sau accelerarea automate, urmarind variatiile de viteza ale autovehicului din fata, in limita vitezei setate pe pilotul automat. In cazul in care vehiculul din fata se opreste, sistemul Start/Stop franeaza vehiculul pana la oprire si accelereaza din nou pana la viteza dorita, imediat ce drumul este liber.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor. LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW)

Utilizand tehnologia radar, BCW monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.

Sistem autonom de franare (FCA)

FCA utilizeaza o camera video in fata si functioneaza in trei faze. Prima faza este avertizarea vizuala si acustica initiala a conducatorului auto. Cea de-a doua faza activeaza controlul franelor, in cazul in care exista pericol de coliziune. In cea de-a treia faza se realizeaza franarea la maxim pentru a evita coliziunea sau a minimiza daunele, daca aceasta nu poate fi evitata. Optional, FCA include functia de detectare a pietonilor, utilizand senzorii radar din fata.

UN PAS INAINTE SPRE EFICIENTA MAXIMA

Noul i30 ofera echipamente si sisteme avansate pentru a asigura confortul si siguranta conducatorului auto si a pasagerilor deopotriva.

Sistem de navigatie

Noul sistem de navigatie este disponibil cu un ecran tactil de 8’’. Serviciile Live ofera informatii actualizate despre vreme, trafic, camerele radar, precum si detalii despre punctele de interes.
Apple CarPlayTM este marca inregistrata a Apple Inc. Android AutoTM este marca inregistrata a Google Inc.

Sistem de asistenta la parcare

Parcarea nu a fost niciodata atat de simpla. Sistemul ofera siguranta si precizie datorita senzorilor pozitionati pe spoilerele fata si spate, avertizand sonor si vizual conducatorul auto despre apropierea unor obstacole, in momentul realizarii manevrelor de parcare.

Frana de mana electronica

Usor de utilizat, frana de mana este activata prin simpla apasare a unui buton.

Cinci ani garantie fara limita de kilometri

Noua generatie Hyundai i30 beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri.

Dotari exterioare

Confort si functionalitateSiguranta si securitate


Sistem audio

Date tehnice

New article

New article

New article


Top