Descopera noul Tucson


Grila tip cascada, noua forma a blocurilor optice cu LED, precum si bara de protectie

fata inaltata contureaza personalitatea puternica a modelului. Partea din spate dispune de un

design robust, cu doua esapamente, lampi cu forma unica si o bara puternic profilata.

Grila tip cascada

Grila frontala tip cascada subliniaza apartenenta modelului la
familia Hyundai. Impactul vizual este completat de luminile
de zi cu tehnologie LED si de farurile cu LED, care au fost
redesenate.

Eleganta si sportivitate

Modificarile de design in partea din spate includ stopurile,  bara de protectie si gurile de evacuare, care au fost redesenate, conferind modelului eleganta si sportivitate.

Portbagaj cu deschidere automata

In momentul in care detecteaza apropierea cheii de acces, portbagajul se deschide automat, oferind acces catre interiorul generos.

Sistemul audio Krell

Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.

Design interior

In habitaclu descoperim materiale de calitate si un spatiu generos. Pentru mai mult confort, modelul este echipat cu scaune sport, care dispun de sisteme de ventilatie si de incalzire.

Spatiu de incarcare

Incarcat cu prea multe bagaje? Noul Tucson ofera un portbagaj incapator, cu un volum de minimum 513 litri. Suprafata poate fi extinsa pana la 1.503 litri, prin rabatarea banchetelor din spate.

Sistem de navigatie cu ecran de 8 inch

Integreaza navigatia, precum si dotarile media si de conectivitate. Cele doua aplicatii - Apple CarPlay si Android Auto - permit conectarea diferitelor dispozitive. Sistemul este insotit de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii in timp real despre vreme, trafic si radare (acolo unde legea o permite), disponibilitatea locurilor de parcare, etc. Sistemul de navigatie propune harti 3D si serviciul unic Hyundai Lifetime MapcareTM**, care include actualizari anuale gratuite pentru harti si software.
  - Apple CarPlay™ este o marca inregistrata a Apple Inc.
  - Android Auto™ este o marca inregistrata a Google Inc.
  - **Lifetime MapCare este denumirea comerciala a abonamentului Hyundai la programul MapCare™, care include actualizari anuale ale hartilor pentru o perioada de minim 10 ani de la sfarsitul productiei unui model.

Sistem de monitorizare 360°

Utilizeaza o serie de camere plasate strategic, pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.

Design aerodinamic

Aspectul elegant si atragator al modelului Tucson are si o latura practica. Modelul beneficiaza de un coeficient aerodinamic imbunatatit, care alaturi de baza masiva, confera stabilitate superioara la viteze mari. La obtinerea performantelor specifice au contribuit marginea barei de protectie frontala, montantul A mai putin curbat, terminatiile laterale ale barei de protectie spate, precum si optimizarile aerodinamice ale sasiului.

Eleganta si confortNegru

Bej

Rosu

Gri

Dinamism si versatilitate

Suprafetele rafinate si fluide, liniile bine definite si proportiile echilibrate confera noului model un aspect indraznet si atletic.

Faruri bi-LED

Pentru o mai buna vizibilitate, farurile bi-LED sunt echipate cu sistemul de asistenta pentru faza lunga (HBA), permitand comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte.


Grila tip cascada

Exteriorul atragator este punctat de grila tip cascada.

Lumini de zi cu LED si proiectoare de ceata

In conditii de vreme nefavorabila, proiectoarele de ceata, pozitionate in partea inferioara a autovehiculului ofera un plus de siguranta, in timp ce, luminile de zi cu LED marcheaza lateralele barei de protectie.

Sistem integrat de semnalizare

Pentru un plus de siguranta, Tucson este dotat cu sistem integrat de semnalizare, in retrovizoarele laterale, pentru a atrage atentia participantilor la trafic asupra intentiei de a schimba benzile de rulare

Eleron aerodinamic

Eleronul sporeste eficienta aerodinamica. In plus, stopul integrat avertizeaza conducatorii auto despre manevrele de franare ale autovehiculului.


Plafon panoramic

Senzatia de confort si spatialitate, atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasageri, este completata de plafonul panoramic.

Jante din aliaj

Noul Tucson este disponibil cu jante din aliaj actualizate (16, 17 si 19 inchi) si cu jante de 18 inchi cu forma noua.

*only available in some regions


Blocuri optice spate cu LED

Noua forma a blocurilor optice cu LED va atrage toate privirile.

Evacuarea dubla

Sistemul de evacuare dubla a fost redesenat, oferind noului model un aspect distinctiv iar, placa antiderapanta din spate subliniaza caracterul robust al SUV-urilor.

Calitatea intalneste tehnologia intuitiva

Fiecare detaliu a fost proiectat pentru a oferi o nota personala.


Sistem de navigatie cu ecran de 8 inch

Sistemul infotainment cu ecran de 8 inch integreaza navigatia, precum si dotarile media si de conectivitate, permitand conducatorului sa ramana in permanenta atent la trafic. Cele doua aplicatii - Apple CarPlay si Android Auto - permit conectarea diferitelor dispozitive. Sistemul este insotit de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii in timp real despre vreme, trafic si radare (acolo unde legea o permite), plus preturi pentru combustibili, disponibilitatea locurilor de parcare si cautari online pentru diferite puncte de interes. Sistemul de navigatie propune harti 3D si serviciul unic Hyundai Motor Lifetime MapcareTM** care include actualizari anuale gratuite pentru harti si software.

*Apple CarPlay™ este o marca inregistrata a Apple Inc.

*Android Auto™ este o marca inregistrata a Google Inc.

**Lifetime MapCare este denumirea comerciala a abonamentului Hyundai la programul MapCare™, care include actualizari anuale ale hartilor pentru o perioada de minim 10 ani de la sfarsitul productiei unui model.

Sistem climatizare automata

Sistemul de climatizare automata bi-zonala permite ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru sofer cat si pentru pasagerul din fata, indiferent de durata calatoriei.

Comenzi pe volan

Poti pastra permanent controlul asupra autovehiculului, fara a lua mainile de pe volan. In plus, functia de incalzire iti ofera un plus de confort in diminetile racoroase de iarna.

Instrumentar de bord Supervision cu ecran color TFT LCD de 4,2"

Urca-te la volan pentru a descoperi o colectie de echipamente avansate pentru confort si siguranta. Ecranul TFT Supervision ofera informatii esentiale despre autovehicul.

Portbagaj incapator

Noul Tucson ofera spatiu generos de incarcare, transformand rapid 513 litri in 1.503 litri, cu scaunele pliate.

Spatiul pentru bagaje poate fi rapid
reconfigurat datorita banchetei rabatabile 60:40.


Finisaje din piele

Sistem de ventilatie spate

Sistemul de ventilatie permite mentirea temperaturii optime pentru pasagerii din spate.

Frana de mana actionata electric (EPB)

Usor de utilizat, frana de mana este activata prin apasarea unui buton.

Conectivitate

Modelul ofera porturi USB si AUX, pozitionate central.

Toate motorizarile au fost imbunatatite pentru a oferi manevrabilitate sporita si eficienta kilometrica, adaptandu-se totodata normelor Euro 6.

1,6 GDi propulsor pe benzina

Motorul 1,6 GDi furnizeaza 132 CP la 6.300 rpm, cuplul maxim fiind de 161 Nm/4850 rpm. Disponibil in anumite regiuni.

1,6 T-GDi propulsor pe benzina

Motorul 1,6 T-GDi furnizeaza 177 CP la 5.500 rpm, cuplul maxim fiind de 265 Nm/1,500 ~ 4500 rpm. Disponibil in anumite regiuni.

2.0 CRDi propulsor diesel

Motorul 2.0 CRDi furnizeaza 185 CP la 4.000 rpm, cuplul maxim fiind de 400 Nm/1,750 ~ 2,750 rpm. Disponibil in anumite regiuni.


Tehnologie dublu ambreiaj

Transmisia cu dublu ambreiaj (DCT) in sapte trepte ofera beneficii considerabile atat in ceea ce priveste performanta, cat si eficienta consumului de carburant. Disponibila doar pentru anumite motorizari

Suspensie fata tip McPherson

Designul imbunatatit al suspensiei fata ofera un raspuns precis, pentru o calatorie mai confortabila.

Suspensie spate Multi-link

Geometria optimizata a suspensiei spate ofera in acelasi timp confort si stabilitate la rulare.

Sistem de tractiune integrala avansat

Prin alaturarea unui sistem de Control Avansat al Tractiunii in Viraje (Advanced Traction Cornering Control - ATCC) si a sistemului exceptional 4WD, agilitatea si stabilitatea vehiculului sunt asigurate, chiar si in conditii de rulare extreme. Disponibila doar pentru anumite motorizari

Siguranta, o prioritate

Faruri cu iluminare laterala

Sistemul inteligent cu lumini autoadaptive sporeste siguranta in orice viraj. Lumina este orientata in functie de unghiul de rotire a volanului, imbunatatind vizibilitatea si timpul de raspuns al conducatorului auto.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

Directia de rulare este schimbata fara semnalizare? Sistemul LKA va avertizeaza despre acest aspect printr-un semnal vizual dublat de unul sonor si corecteaza proactiv pozitia volanului pentru a mentine vehiculul pe mijlocul benzii sale de rulare.

Sistemul de monitorizare a unghiului mort (BCW)

Senzorii sistemului monitorizeaza traficul din jurul autovehiculului, avertizand soferul in momentul in care participantii la trafic intra in unghiul mort al acestuia. Sistemul emite un semnal de alerta vizual, in oglinda retrovizoare corespunzatoare si unul pe ecranul instrumentarului de bord. Daca un alt vehicul este detectat in momentul in care soferul semnalizeaza o schimbare a benzii de rulare sau un viraj, sistemul emite o alerta sonora.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban

FCA este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul unei camere multifunctionale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila. FCA functioneaza la viteze de peste 10 km/h.

Asistenta pentru faza lunga (HBA)

In momentul in care modul auto este selectat, sistemul HBA detecteaza noaptea vehiculele care se deplaseaza atat din sensul opus, cat si pe cele care au aceeasi directie de deplasare, comutand astfel de pe faza lunga pe cea scurta, in cazul in care conditiile de drum o impun. Atunci cand nu detecteaza alte vehicule in apropiere, sistemul reactiveaza automat faza lunga, pentru vizibilitate maxima.

Sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW)

In momentul in care modul auto este selectat, sistemul HBA detecteaza noaptea vehiculele care se deplaseaza atat din sensul opus, cat si pe cele care au aceeasi directie de deplasare, comutand astfel de pe faza lunga pe cea scurta, in cazul in care conditiile de drum o impun. Atunci cand nu detecteaza alte vehicule in apropiere, sistemul reactiveaza automat faza lunga, pentru vizibilitate maxima.


Sistem de monitorizare a presiunii in anvelope (TPMS)

Sesizeaza si notifica scaderea presiunii in oricare dintre anvelope, afisand informatiile pe instrumentarul de bord.

Siguranta si confort

Portbagaj cu deschidere automata

In momentul in care detecteaza apropierea cheii de acces, portbagajul se deschide automat, oferind acces catre interiorul generos.

Conectivitate accesibila prin sistemul Display Audio

Sistemul Display Audio ofera pasagerilor posibilitatea de a conecta cu usurinta telefoanele mobile, prin intermediul Apple CarPlay si Android Auto, la ecranul tactil de 7 inch LCD color.
  • Apple CarPlay™ este o marca inregistrata a Apple Inc. 
  • Android Auto™ este o marca inregistrata a Google Inc

Sistem de monitorizare 360°

Un nou sistem inovator de monitorizare, care utilizeaza o serie de camere plasate strategic pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa 360° in jurul autovehiculului. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.

Frana de mana actionata electric (EPB)

Usor de utilizat, frana de mana este activata prin apasarea unui buton.


Sistemul audio Krell

Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.

Portbagaj generos

Cu un habitaclu spatios si confortabil, Tucson ofera si un portbagaj cu o capacitate de 513 litri.

Scaune incalzite si ventilate

Mai mult confort, in orice anotimp, datorita scaunelor fata incalzite si ventilate. In plus, scaunele spate sunt disponibile cu un sistem de incalzire cu doua trepte de intensitate.

Faruri bi-LED

Farurile bi-LED confera vizibilitate si siguranta optime.

Sistem de control si ajustare a pozitiei scaunului

Pasagerii spate se pot bucura la randul lor de confortul oferit de scaunele cu spatare ajustabile.

Incarcare wireless

Tucson integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi).

Priza USB spate

Mai mult confort, in orice anotimp, datorita scaunelor fata incalzite si ventilate. In plus, scaunele spate sunt disponibile cu un sistem de incalzire cu doua trepte de intensitate.

Dotari exterioare

Confort si functionalitate


Siguranta si securitate

Sistem audio

Motorizari

Detalii tehnice

Vrei sa incerci un autoturism Hyundai?

.

 Este extrem de simplu. Completeaza formularul accesand linkul de mai jos si unul din consultantii nostri de vanzari te va contacta.

http://www.hyundaior.ro/test-drive


Top