Alegerea potrivita

Noul i20 vine cu tot ce ti-ai putea dori de la noua ta masina - de la designul expresiv, noile caracteristici de siguranta si conectivitate, pana la interiorul extrem de spatios. Pentru ca noul i20 este cu adevarat special.

Grila tip cascada

Grila frontala tip cascada, inspirata de fluiditatea otelului topit, confera autovehiculului un aspect dinamic si o identitate puternica.

Dinamic si expresiv

Liniile elegante subliniaza exteriorul rafinat, accentuat de proportii echilibrate. Partea frontala integreaza grila tip cascada, element din noua identitate vizuala a marci. Pentru a imbunatati eficienta aerodinamica, proiectoarele de ceata au fost redesenate.

Mereu conectat

.
.
.
Noul i20 dispune de echipamente inteligente de conectivitate.
Noul sistem multimedia cu ecran tactil de 7 inch este compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto.
Apple CarPlay este o marca inregistrata a Apple Inc.
Android Auto este o marca inregistrata a Google Inc.

Sistemul de asistenta la coliziune frontala

Cu ajutorul unei camere multifunctionale, sistemul de
asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare
pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul
auto, aplicand automat o forta de franare a carei
intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui
accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o
coliziune este inevitabila. FCA functioneaza la viteze
de peste 8 km/h.

Sistemul de avertizare a conducatorului auto (DAW)

DAW permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie a directiei sau semne de oboseala, prevenind conducatorul auto printr-un semnal sonor si un mesaj vizual, afisat pe instrumentarul de bord. Sistemul analizeaza diferiti parametri ai vehiculului, cum ar fi unghiul de bracaj al volanului, actionarea directiei, pozitia autovehiculului pe banda si timpul de condus. In plus, conducatorul auto poate regla sensibilitatea sistemului cu ajutorul unei setari care poate fi modificata de utilizator. In cazul in care conducatorul auto nu este atent, sistemul detecteaza acest aspect si avertizeaza sonor si vizual.

Asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

Sistemul alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor, la peste 60 km/h. LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Asistenta pentru faza lunga (HBA)

Pentru mai multa siguranta, functia HBA dezactiveaza in mod automat faza lunga in momentul in care este detectata o sursa de lumina a unui autovehicul din directia opusa sau aflat pe acelasi sens de rulare. Cand nu mai sunt detectate vehicule, sistemul reactiveaza automat faza lunga.

Expresiv si versatil

. Blocurile optice spate

. In partea din spate, pe langa aspectul remarcabil,
. blocurile optice ofera vizibilitate excelenta.


Bandouri laterale

Se integreaza perfect, oferind autovehiculului un
aspect aerodinamic si, in acelasi timp, protejand
lateralele de zgarieturi.

Jante din aliaj 16"

Jantele din aliaj de 16 inch au fost special proiectate
pentru a completa caracterul dinamic al noului i20.


Proiectoare de ceata frontale

Pentru un plus de vizibilitate, noul model este dotat cu proiectoare suplimentare.

Grila tip cascada

Noua grila tip cascada ofera modelului un aspect dinamic si impunator.

Faruri cu LED

.
Farurile cu LED ale noului i20 confera vizibilitate si siguranta optime.

Dinamism si sportivitate

Pentru a evidentia dinamismul si sportivitatea,
barele de protectie fata / spate si blocurile optice
spate au fost redesenate.

Rafinament si atractivitate

Noua forma a hayonului, care integreaza

placa cu numarul autovehiculului,

accentueaza rafinamentul.

Cu un habitaclu spatios si confortabil, i20 ofera si un portbagaj cu o capacitate substantiala de 326 litri (VDA). Noul interior „Blue" propune o insertie de culoare albastra care traverseaza plansa de bord si accentueaza manerele portierelor. „Red Point" si „Blue Point" ofera posibilitatea clientilor de a personaliza habitaclul cu accente rosii sau albastre.

Selecteaza culoarea si materialele preferate


Design interior

Odata instalati la bord, va veti simti ca acasa. Interiorul noului model integreaza

tendintele actuale de design ale gamei Hyundai, cu materiale de calitate, placute la atingere.

Performanta si eficienta

Versiuni de motorizare

i20 este disponibil in trei versiuni de motorizare pe benzina:
- Kappa 1 litru T-GDI (disponibil pe intreaga gama i20) in doua variante:74 kW/100 CP - cu transmisie manuala in cinci trepte si 88 kW/120 CP - cu o cutie manuala in sase trepte; ca alternativa, ambele pot fi asociate transmisiei cu dublu ambreiaj in sapte trepte – o premiera Hyundai pentru gama i20;
- Kappa 1.2 litri (disponibil pe versiunile in cinci usi si Coupe in trei usi) - 55 kW/75 CP sau 62 kW/84 CP, ambele asociate cutiei manuale in cinci trepte;
- Kappa 1.4 litri (disponibil pe i20 Active) care dezvolta 74 kW/100 CP si este asociat unei cutii manuale in sase trepte. Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pe gama i20, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.
Economia de carburant rezultata in urma utilizarii ISG va fi evidenta mai ales in conditii de rulare urbana, sistemul oprind automat motorul atunci cand vehiculul stationeaza.
Motorul 1.0 T-GDI este echipat cu un filtru de particule incorporat, care contribuie la imbunatatirea performantelor ecologice. Gama de motorizari i20 raspunde reglementarilor Euro 6d temp.

Tehnologie dublu ambreiaj

Transmisia cu dublu ambreiaj (DCT) in sapte trepte
ofera beneficii considerabile atat in ceea ce priveste
performanta, cat si eficienta consumului de carburant.

Suspensie fata tip McPherson

Designul imbunatatit al suspensiei fata ofera
un raspuns mai precis, pentru o calatorie mai
confortabila.

Hyundai SmartSense

Pentru a raspunde standardelor europene, noul i20 este dotat cu cele mai recente sisteme de siguranta activa si asistenta la condus Hyundai SmartSense. Printre acestea se numara: sistemul de avertizare la parasirea benzii de rulare (LDWS), sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA), sistemul de avertizare a conducatorului auto (DAW) si sistemul de asistenta pentru faza lunga (HBA).

Sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare (LDWS)

i20 poate fi echipat cu sistem de avertizare la parasirea benzii de rulare. LDWS avertizeaza conducatorul auto printr-un semnal vizual dublat de unul sonor, in cazul in care directia de rulare este schimbata fara semnalizare.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban

FCA reprezinta o dotare optionala pentru i20. Este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul unei camere multifunctionale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

FCA functioneaza la viteze de peste 8 km/h.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

Sistemul avertizeaza vizual si sonor la miscari nesigure la o viteza de peste 60km/h, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe banda de rulare.

Asistenta pentru faza lunga (HBA)

In momentul in care modul auto este selectat, sistemul HBA detecteaza noaptea vehiculele care se deplaseaza atat din sensul opus, cat si pe cele care au aceeasi directie de deplasare, comutand astfel de pe faza lunga pe cea scurta, in cazul in care conditiile de drum o impun. Atunci cand nu detecteaza alte vehicule in apropiere, sistemul reactiveaza automat faza lunga, pentru vizibilitate maxima.


Semnalizarea opririi in caz de urgenta (ESS)

In cazul unei opriri de urgenta, autovehiculul semnalizeaza automat, prin aprinderea avariilor, pentru a preveni ceilalti conducatori auto din trafic si a evita o coliziune din spate.

Sistem de monitorizare a presiunii in anvelope (TPMS)

Sesizeaza si notifica scaderea presiunii in oricare dintre anvelope, afisand informatiile pe instrumentarul de bord.

Sistem de sase airbag-uri

Pornesti linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate, printre care cele sase airbag-uri: doua frontale, doua laterale si doua cortina, care asigura protectia de jur imprejurul habitaclului.Imaginea este cu titlu de prezentare.

Geamuri electrice

Geamurile pot fi coborate si ridicate electric. In plus, geamurile fata beneficiaza de temporizator, actionarea realizandu-se printr-o singura atingere a butonului.

Sistem de avertizare a conducatorului auto (DAW)

In momentul in care modul auto este selectat, sistemul HBA detecteaza noaptea vehiculele care se deplaseaza atat din sensul opus, cat si pe cele care au aceeasi directie de deplasare, comutand astfel de pe faza lunga pe cea scurta, in cazul in care conditiile de drum o impun. Atunci cand nu detecteaza alte vehicule in apropiere, sistemul reactiveaza automat faza lunga, pentru vizibilitate maxima.

Inteligent si practic

Comenzi pe volan

Mainile pe volan si privirea la drum! Butoanele usor de utilizat de pe volan iti ofera controlul asupra volumului, apelurilor, computerului de bord si setarile sistemului cruise control.

Sistem multimedia cu ecran tactil de 7 inch

Noul i20 dispune de echipamente inteligente de conectivitate. Noul sistem multimedia cu ecran tactil de 7 inch este compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto.
- Apple CarPlay este o marca inregistrată a Apple Inc.
- Android Auto este o marca inregistrată a Google Inc.


Mai multa conexivitate (AUX si USB)

Pentru flexibilitate sporita modelul dispune de conexiuni rapide AUX si USB.

Suporturi pentru pahare

Plasate convenabil intre scaunele din fata.

Suporturi pentru sticle pe interiorul portierelor

Sticlele pot fi depozitate in siguranta in buzunarele interioare ale portierelor.

Consola centrala si cotiera

Consola centrala ofera un spatiu suplimentar de depozitare in interior, constituind, in acelasi timp, si o cotiera confortabila.

Sistem de rabatare scaune spate 60:40

Pentru versatilitate sporita, spatarul scaunelor spate se rabateaza in configuratia 60:40 pentru a putea transporta bagaje alaturi de unul sau doi pasageri.

Portbagaj generos

Cu un habitaclu spatios si confortabil, i20 ofera si un portbagaj cu o capacitate substantiala de 326 litri (VDA).


Top