MOTOARE PERFORMANTE SI CONSUM EFICIENTIZAT DE COMBUSTIBIL

H350 ofera putere optima, de la 150 CP (standard) la 170 CP(supra-alimentat), pentru o manevrabilitate maxima in orice conditii de drum. O cutie manuala, cu 6 trepte si schimbare lina a vitezelor, perfect compatibila, asigura un cuplu maxim intr-o gama de turatii de la minim la mediu pentru a oferi o experienta placuta la bord ocupantilor sai.

H350 va fi disponibil pe piata locala in doua versiuni de motorizare diesel 2.5 litri, dezvoltand o putere intre 150 si 170 CP: 110 kW / 373 Nm si 125 kW / 422 Nm.  Utilizand o noua generatie de sistem de injectie Common-rail si o alimentare turbo controlata electronic, propulsoarele ofera performante excelente, chiar si in cazul masei maxime autorizate de 3,5 tone pentru van si 4,0 tone pentru bus.

UN NIVEL DE CONFORT DEOSEBIT

Parbriz cu degivrare

Temperaturi scazute? Elementele incalzite din parbriz topesc rapid gheata sau zapada, astfel incat sa poti porni la drum fara batai de cap.

Comenzi pe volan

Comenzile au fost concepute ergonomic in cabina noului H350 pentru a facilita accesul conducatorului auto.

Comanda pilot automat
Sistemul pilot automat iti permite sa conduci relaxat, pentru mai mult confort.

Sistemul hands-free 
Bluetooth va permite sa va concentrati asupra drumului chiar si atunci cand vorbiti la telefon, mentinand ambele maini pe volan. Fiecare apel poate fi controlat printr-o atingere de buton

Inchidere centralizata cu telecomanda

Poti activa sau dezactiva cu usurinta sistemul de inchidere al noului H350 pentru un acces facil.

Spatiu depozitare cu priza de 12 V

Cabina modelului H350 ofera numeroase spatii practice de depozitare. Printre acestea se numara un spatiu pe consola centrala care ofera acces facil la o priza de 12 V.

Usile pivotante cu o deschidere de 270 de grade

Partea din spate a noului H350 are un caracter practic pronuntat. Usile pivotante se deschid sub un unghi de 180 si respectiv 270 de grade, permitand incarcarea si descarcarea cu usurinta a oricarui tip de incarcatura.

Spatiu de depozitare pozitionat sub scaunul pasagerului

Spatiul de depozitare poate fi accesat ridicand bancheta in partea pasagerului si este perfect pentru stocarea echipamentului de protectie sau solutiilor de curatare.

Retrovizoare laterale incalzite

Pentru o vizibilitate sporita, vehiculul dispune de retrovizoare exterioare electrice incalzite.

Conectivitate

H350 este echipat cu sisteme multimedia avansate, precum cel audio. Modelul beneficiaza in echiparea standard de cel mai recent sistem audio, cu radio DAB si functii USB, CD, MP3, AUX, hands free Bluetooth si conexiune iPod.

PREGATIT IN ORICE MOMENT PENTRU NOI PROVOCARI

Construit avand la baza experienta Hyundai, la nivel global, ca producator de autovehicule comerciale,caracteristicile noului H350 garanteaza o experienta placuta posesorilor, oferind atat clientilor persoane fizice, cat si celor juridice, flexibilitatea necesara pentru a-si atinge obiectivele.

CONFORT SI MANEVRABILITATE PENTRU O EXPERIENTA PLACUTA LA VOLAN

H350 preia stilul modern al gamei Hyundai, prezentand un design aerodinamic aparte.Manevrabilitatea combinata cu tinuta stabila si confort, contribuie la o experienta placuta oferita la volanul modelului.

Spatiu de incarcare generos si versatil

Oricare ar fi nevoile dumneavoastra, H350 se adapteaza perfect. Noul model ofera un raport eficient intredimensiunile exterioare – interioare si zona de incarcare, permitand stocarea a cinci europaleti în zona generata, cu o lungime de 3.665 mm, ajungand astfel la un spatiu pentru marfa de 12.9 m³.

Blocuri optice fata cu tehnologie LED

Filosofia de design Hyundai "fluidic sculpture 2.0" se regaseste si in forma dinamica a farurilor cu profil sculptural.

Grila radiator

Elementul distinctiv specific familiei de modele Hyundai se regaseste in designul noului H350.

Faruri de ceata

 Parte integranta a barei de protectie fata, farurile de ceata sunt pozitionate in partea inferioara a caroseriei, pentru mai multa vizibilitate in zilele cu ceata densa.

Oglinzi retrovizoare cu semnalizator incorporat

Oglinzile retrovizoare exterioare cu forma aerodinamica includ lumini de semnalizare cu LED, care ofera o nota eleganta si un plus de siguranta la schimbarea benzilor.

Stop central spate cu tehnologie LED si camera video spate

Pentru un plus de siguranta si vizibilitate, modelul H350 este dotat cu stop cu tehnologie LED si camera pentru marsarier.

Blocuri optice spate

Constituind o parte integranta a caroseriei fuide, blocul optic spate ofera o iluminare puternica si consistenta pentru siguranta sporita. 


Pentru un plus de vizibilitate in partea din spate, autovehiculul poate fi echipat cu oglinzi retrovizoare cu brat lung.

Bara de protectie spate poate incorpora optional o treapta pentru a facilita accesul in zona cargo.

New article

Bara de protectie frontala are un caracter estetic si practic, integrand o treapta laterala pentru accesul si curatarea facila a parbrizului.

Oglinda retrovizoare

Pentru un plus de vizibilitate in partea din spate, autovehiculul poate fi echipat cu oglinzi retrovizoare cu brat lung.

Culorile disponibile

UN NIVEL DE CONFORT DEOSEBIT PENTRU CONDUCATOR AUTO SI PASAGER

Hyundai transfera pe noul vehicul comercial H350 tehnologii care echipeaza autoturismele sale,oferind astfel niveluri premium de confort si utilitate.

Instrumentar de bord Supervision cu ecran color TFT LCD de 4.2"

Habitaclul este echipat pentru conducatorul auto cu un ecran TFT LCD color de 4,2 inch, care ofera acces rapid la informatii referitoare la cosumul de carburant, functia audio, informatii preluate de la computerul de bord sau senzorii de parcare.

Tahograf digital

Aparatul de control digital faciliteaza insemnarea, inmagazinarea, afisarea, imprimarea si distribuirea datelor soferului legate de activitatea acestuia.

Display de 8” cu actionare tactila

Un display de 8” cu actionare tactila controleaza sistemele multimedia avansate, precum cel audio, navigatia si asistenta la parcare. H350 beneficiaza in echiparea standard de cel mai recent sistem audio, cu radio DAB si functii USB, CD, MP3, AUX, hands free Bluetooth si conexiune iPod.


Comenzi electrice geamuri

Pozitionat ergonomic pentru conducatorul auto, panoul de comenzi include butoane pentru controlul geamurilor si al retrovizoarelor exterioare.

Torpedou cu sistem de racire

Torpedoul nu mai este doar un spatiu pentru depozitarea manualului de utilizare si a cartii tehnice. Acesta include ventilatie special conceputa pentru a mentine bauturile la temperatura dorita, pe timp de vara.

Bancheta ajustabila

Bancheta cu design european, destinata conducatorului auto, este dotata cu functie de amortizare pe opt directii, si optional, cu suspensie si functie de incalzire.

Specificatii tehnice

Dotari Exterioare

Confort si functionalitate

Siguranta si securitate

H350 BENEFICIAZA DE CELE MAI RECENTE DOTARI DE SIGURANTA ACTIVA SI PASIVA

Sistem de control electronic al stabilitatii (VDC)

Sistem de control electronic al stabilitatii (VDC)

Sistemul VDC controleaza frana de motor si sistemul de franare,
prevenind automat pierderea tractiunii.

Sistemul VDC controleaza frana de motor si sistemul de franare, prevenind automat pierderea tractiunii.

Directia de rulare este schimbata fara semnalizare?
Sistemul LDWS va avertizeaza despre acest aspect
printr-un semnal vizual dublat de unul sonor.

Asistenta la pornirea din panta (HAC)

Pentru conducatorul auto totul este mai usor, noul model H350 fiind echipat cu sistemul de asistenta la pornirea din panta (HAC– Hill-start Assist Control). Sistemul HAC previne riscul alunecarii in spate a vehiculului la pornirea in panta.


Otel de inalta rezistenta

Sasiul monococa incorporeaza in proportie de 75% otel de inalta rezistenta, creand astfel un cadru rigid, cu o structura inchisa pentru durabilitate maximaHyundai H350 este conceput in proportie de 98% din otel anti-coroziune, sasiul autovehiculului fiind protejat prin vopsire in camp electrostatic, pentru mai multa protectie.

Semnal de avertizare in cazul franarii de urgenta (ESS)

Semnalul de alerta a opririi de urgenta (ESS) avertizeaza participantii la trafic asupra franarii puternice a vehiculului, pentru a limita posibilele coliziuni.

Sistem de protectie impotriva rasturnarii (ROM)

Sistemul de protectie impotriva rasturnarii asigura stabilitatea autovehiculului, diminuand sansele de rostogolire laterala mai ales in situatia unui viraj strans.

  • Fluidic sculpture

    Inspirat de "fluidic sculpture", filosofia proprie de design Hyundai, noul H350 impresioneaza pana in cel mai mic detaliu.

  • Grila hexagonala

    Desi a fost conceput ca un instrument de lucru puternic si fiabil, H350 preia stilul modern al autovehiculelor gamei, partea frontală incluzand elementul comun noilor modele Hyundai: grila hexagonala.

  • Blocuri optice fata

    Blocurile optice cu tehnologie LED invaluie lateralele partii frontale si confera noului model un aspect dinamic distinctiv si o vizibilitate sporita.Top